Sivut

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Kevättä rinnassa!

Heippa kaikki!

Tauon jälkeen on nyt taas hieman freshinpi olo kirjotella tänne. Täytyy kyllä sanoa, että tauolla ehti jo tulla ikävä tätä koirabloggausta ja nyt oon varsin iloisilla mielillä taas kirjottelemassa teille! :)


En ole edelleenkään saanut mitään tehdyksi Roopen kanssa muutakun tietenkin lenkkejä. Jotenkin tuntuu, että on ollut jopa hieman kiireistä. On ollut kaikkea ysiluokan viimeisiä juttuja ja vielä ois yksi koeviikko selätettävänä, mutta eiköhän se ihan hyvin mene, Kohta saa taas koko kesän aikaa värkkäillä Roopen kanssa kaikkea mukavaa.


Sen verran Roope-kuulumisia on, että etutassun pohjat on ollu vähän kovilla ainakin mökillä juostessa. Äiti näytti mulle ihan kuvankin, jossa Roopelle oli laitettua vanhoista sukista tehdyt tossut etutassuihin ja oli jopa antanu pitää niitä vielä jalassaki! Taitava! Aristi tassuja jonkin aikaa kotiin tulon jälkeenkin, mutta eiköhän ne ala pikkuhiljaa olla paranemaan päin, pitäis taas alkaa muistaa käyttämään tuota tassuvoidetta jos se on vielä hengissä.


Nyt on sitten myös lenkkeilyinnostus tullu ihan uudella tavalla pintaan, koska sää on ollut mitä mahtavin nyt about viikon ajan. Aurinko paistaa ja mittarissa on reilut 10, välillä jopa yli 15 astetta. Kyllä se kesäkin sieltä vielä tulee!


Tein myös uuden bannerin, koska edellinen oli vain tylsä ja väliaikainen, mitäs pidätte? 



Jos teiltä lukijoilta löytyy jotain kysymyksiä Roopeen tai muutenvain tähän blogiin liittyen niin nyt ois varmaan hyvä aika kysellä, niin voisin tehdä tuossa kiireiden jälkeen kysymyksiin vastailu -postauksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti